Criar um Site Grátis Fantástico


Total de visitas: 21026
Torrents gratuitos para descargar libros.

SEROTONINA (CATALÀ) de MICHEL HOUELLEBECQ

Torrents gratuitos para descargar libros. SEROTONINA (CATALÀ) RTF 9788433915658 de MICHEL HOUELLEBECQ (Spanish Edition)

Descargar SEROTONINA (CATALÀ) PDF


Ficha técnica

  • SEROTONINA (CATALÀ)
  • MICHEL HOUELLEBECQ
  • Número de páginas: 288
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788433915658
  • Editorial: ANAGRAMA
  • Año de edición: 2019

Descargar eBook gratisTorrents gratuitos para descargar libros. SEROTONINA (CATALÀ) RTF 9788433915658 de MICHEL HOUELLEBECQ (Spanish Edition)

Overview

Florent-Claude Labrouste té quaranta-sis anys, detes-ta el seu nom i es medica amb Captorix, un antide-pressiu que té tres efectes adversos: nàusees, desapa-rició de la libido i impotència. El seu trajecte comença a Almeria, continua als carrers de París i després a Normandia, on els agricultors estan en peu de guerra. França s’ensorra, la Unió Europea s’ensorra. La vida sense rumb d’en Florent-Claude s’ensorra. L’amor és una entelèquia. El sexe, una catàstrofe. La cultura no és cap taula de salvació.
En Florent-Claude descobreix uns vídeos porno-gràfi cs en què apareix la seva companya japonesa, deixa la feina i se’n va a viure en un hotel. Vagareja per la ciutat, visita bars, restaurants i supermercats. Filosofa i malparla. També repassa les seves rela-cions amoroses, marcades sempre pel desastre, en alguns casos còmic i en d’altres patètic. Es retroba amb un vell amic que semblava que duia una vida perfecta, però la dona l’abandona per un pianista anglès i s’endú les dues fi lles amb ella. I aquest amic li ensenya a fer servir un fusell...
Lúcid i nihilista, Michel Houellebecq construeix un personatge i narrador desarrelat, obsessiu i auto-destructiu, que escruta la seva vida i el món que l’en-volta amb un humor aspre i una virulència pu nyent. Serotonina demostra que continua sent un cronista despietat de la decadència d’Occident, un escriptor indòmit, incòmode i imprescindible.

Pdf Recomendados: Descargador de libros de texto CUENTOS COMPLETOS V de PHILIP K. DICK link, Téléchargez le livre électronique pdf pour mobile La rose des Highlands (French Edition) pdf, Free fb2 books download The Bezos Letters: 14 Principles to Grow Your Business Like Amazon link, Google book téléchargeur complet Quand la vie s'emmêle par Olivier Simon (Litterature Francaise) 9782810428144 pdf,